Oszd meg másokkal!

Desktop

Szimpatika: Zöld út az egészséghez!

A gyógyszertárat dr. Dévay Attiláné (dr. Uderszky Judit) és dr. Dévay Attila gyógyszerészek családi vállalkozás formájában 1993-ban alapítottuk, azzal a hittel és elhatározással, hogy betegeink mindenkor bizalommal tudjanak hozzánk fordulni.

A gyógyítás alapja a tudás, a bizalom, a személyes kapcsolat, a betegekkel szembeni empátia. Természetes igény, hogy az emberek, szükség esetén segítségért, gyógyulásért fordulhassanak orvosaikhoz, gyógyszerészeikhez, akikkel szemben az elvárás szakmai és erkölcsi értelemben is nagyobb az átlagosnál. Ennek alapján alakult ki betegkörünk, amely évről-évre továbbra is gyarapodik.

Megbízható partnerként kívánunk segíteni az Ön gyógyulásában is, és a betegségek lehetőség szerinti elkerülésében. Tapasztalataink szerint a hosszú távú személyes kapcsolat, a rendszeres találkozás elősegíti az Ön gyógyszerelésének is folyamatos felülvizsgálatát, az esetleg szükséges módosításokat, kiegészítéseket, vagy egyes készítmények elhagyását, a terápia korszerűsítését.

A gyógyszerek mellett különböző, életminőséget javító, életkorának, nemének, illetve az évszakoknak megfelelő vitamin, immunrendszer erősítő készítményekkel hangsúlyt fektetünk a betegségek megelőzésére, a legyengült szervezet megerősítésére is.

Kérjük vegye igénybe a beteg ellátásban, tájékoztatásban tapasztalt, szakmailag jól felkészült munkatársaink segítségét, tanácsadását, amelynek során informálni tudjuk betegeinket a gyógyszerekről, esetleges mellékhatásokról, az újabb készítményekről, és a lehetséges   kiegészítő terápiáról.

Próbálja meg Ön is! Csatlakozzon a Dr.U.D.Patika betegköréhez!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00
Szombat08.00 – 13.00

Juliusban és augusztusban szombaton zárva.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek