Ráday32 DentalCentrum

1092 Budapest, Ráday u. 32. | +36-30-197-1532 | http://www.raday32dentalcentrum.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Belvárosi fogászati centrumunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy belföldi és külföldi pácienseink minden fogászati panaszait egy helyen tudjuk orvosolni. Légkondicionált klinikánk az ehhez szükséges összes innovatív berendezéssel rendelkezik. Belsőépítészeti kialakításánál a funkció és a kellemes, feszültségmentes, modern, igényes légkörre törekedtünk. Kollégáink kiválóan képzett, nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező fogorvosok, akik szaktudásukkal , empátiájukkal és megfelelő csapatmunkájukkal az Ön számára legeredményesebb minőségi kezelést fogják biztosítani hosszú távra. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a rendelőben dolgozó fogorvos tulajdonosok a szakmaiságot tartják a legfontosabbnak, nem az extra profitot, így biztosítva Önnek a megfelelő ár/érték arányt.

Rendelőnkben szívesen várjuk a család minden tagját a legkisebbektől az idősekig

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek