Oszd meg másokkal!

Desktop

A gyógyszertár három kiadó ablakkal rendelkezik, ebből kettőnél kártyaleolvasó működik, ahol bank- és egészségbiztosítási kártyákat is elfogadunk. Beteghívó rendszerünkkel betegeink kényelmét kívánjuk biztosítani.

Mindent elkövetünk, hogy a betegeket megfelelő színvonalú szakmai tanácsadással lássuk el, kérdéseikre kielégítő és érthető választ adjunk. Ennek érdekében dolgozóink folyamatos szakmai továbbképzéseken fejlesztik tudásukat. Megfelelő tájékoztatást adunk a gyógyszerek pontos használatáról, tárolásáról; illetve az egészséges embereknek is szívesen adunk felvilágosítást, hogyan őrizhetik meg egészségüket.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek