Epres Óvoda

1098 Budapest, Epreserdő u. 10. | +36-1-280-6705 | http://www.epresovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk szépen gondozott zöldövezetben, a József Attila lakótelepen található. Jól felszerelt játszókertünk biztosítja szabad levegőn való sokoldalú tevékenykedést.

Négy csoportban szeretetteljes, elfogadó, megértő, biztonságot sugárzó légkörben tevékenykedhetnek gyermekeink, a szakmailag felkészült nevelőtestület irányítása mellett. Csoportjainkban az azonos életkorú gyermekek, illetve lehetőség szerint az egymáshoz közeli korosztályok élnek együtt.

Azt valljuk, hogy a kisgyermek alapvető szükséglete a szeretet, amelynek megléte hozzájárul egyenletes fejlődéséhez. Hisszük, hogy a nevelés során kulcsszerepünk van, életvitelünkkel, erkölcsiségünkkel, felkészültségünkkel modellt nyújtunk, értéket közvetítünk.

Óvodánk arculatát közösen kialakított pedagógiai programunkban – „Kisemberek a nagyvilágban” – határoztuk meg. A középpontba a környezeti nevelés került, amely a nap egészében érvényesül. A szokásokon és a környezettel való kapcsolattartás történésein keresztül valósítjuk meg az ezzel kapcsolatos feladatainkat, amelynek eredményeként várjuk a helyes életviteli szokások és a környezettudatos magatartás csíráinak megjelenését.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-280-6705
Email:epresovoda@freemail.hu
Honlap:http://www.epresovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek