Junior nyelvstúdió

1091 Budapest, Üllői út 185. V. em. 23. | +36-30-406-7063 | http://www.junior.t-online.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Junior Nyelvstúdió célja, hogy az életkornak megfelelő motiváló oktatási módszereivel megszerettesse az idegen nyelvet a diákokkal, melynek egész életükön át hasznát vehetik, akár iskolai haladásuk, felvételijük, akár későbbi életükben való érvényesülésük tekintetében. A kis létszámú, tudásszint és korosztály szerinti csoportokban a gyerekek illetve nagyobb diákok alapos, gyors tempójú oktatásban részesülnek. Általános nyelv, érettségi- ill. nyelvvizsga előkészítő, beszédkészség-fejlesztő, újrakezdő vagy szintentartó tanfolyamok iskolás gyerekek és felnőttek számára, kezdőtől haladó szintig minden tudásszinten!

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-406-7063
Email:junior.nyelvstudio@gmail.com
Honlap:http://www.junior.t-online.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek