Kicsi Bocs Óvoda

1092 Budapest, Erkel u. 10. | +36-1-217-6394 | http://kicsibocsovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk alapvető feladatai a gyermekek gondozása, védelme, nevelése és fejlesztése. Együttes munkánk eredményeként megtanulnak a közösségben élni, társaikhoz, a felnőttekhez, a változó szituációkhoz alkalmazkodni. Az egészséges személyiségfejlődés érdekében elsajátítják a napi élet szokásait, szabályait, lehetőségük nyílik, hogy egyéni ütemben fejlődjenek. Minden tevékenység a gyermekkel való foglalkozást jelenti, és így a személyiségük fejlődését, a hátrányok csökkentését szolgálja. Lényegesnek tartjuk, hogy: Óvodánkban a gyermeki személyiséget elfogadás, tisztelet, szeretet, megbecsülés és bizalom övezze. A nevelésünk tegye lehetővé a gyermekek egyéni készségeinek és képességeinek kibontakoztatását. A nevelésünkben alkalmazott pedagógiai intézkedéseket a gyermekek személyiségéhez igazítjuk és nem adunk teret semmiféle előítélet kibontakoztatásának.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-217-6394
Email:kicsibocsovoda@freemail.hu
Honlap:http://kicsibocsovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek