Leövey Klára Gimnázium

1096 Budapest, Vendel u. 1. | +36-1-215-9590 | http://www.leovey.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Leövey Klára Gimnázium 1875 óta működik - különböző neveken és formában - a Ferencvárosban.

A "klasszikus" iskolai munka tanórai keretbenzajlik, ennek iskolánkban két szervezeti formája található meg:

  • négy-, illetve ötévfolyamos gimnáziumi képzés
  • felnőttoktatás

Nevelési céljainak megvalósításához a tanórák nem elegendőek, hiszen tanulóink sokirányú érdeklődése, az életkorukra jellemző változó és szerteágazó tevékenység nem szorítható tantárgyi, tanórai keretbe. Iskolánkban a hagyományosnak tekinthető öntevékenységi formák (énekkar, színjátszás, rádió, újság, sportkör, táborok) mellett megjelentek a projekt-munkák, sőt a diákvállalkozások is. A diákcserék, külföldi utak nemcsak a nyelvgyakorlás lehetőségét jelentik, hanem idegen kultúrák, idegen szokások megismerését is. Célunknak tekintjük, hogy gimnáziumi évei alatt valamennyi diákunk bekapcsolódjon e tevékenységrendszerbe, mely nyilvánvalóan a szükségletek és igények szerint folyamatosan változni, bővülni fog.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-9590
Email:lkg@leovey.hu
Honlap:http://www.leovey.hu
Facebook:https://www.facebook.com/lkgbp
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek