Liliom Óvoda

1094 Budapest, Liliom u. 15. | +36-1-215-0097 | http://liliomovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Ferencvárosi Óvoda a Belső Ferencvárosban, a megújuló városrészben helyezkedik el. Hat jól felszerelt csoportban tudjuk fogadni a vegyes életkorú kisgyermekeket.

Intézményünk rendelkezik tornateremmel, tanmedencével és egy nagy zsibongóval. Ezek a helyiségek a mozgásfejlesztés terei. Intézményünk szellemiségére jellemző a gyermekközpontúság, a szakmaiság, az innováció, a tisztelet, a szeretet, az elfogadás és a tolerancia.

Óvodánk kiemelt célja a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása, a gyermeki jogok és alapvető szabadságok tiszteletben tartásának megerősítése, az egyenlő hozzáférés biztosítása, a gyermekről – mint fejlődő személyiségről – való gondoskodás. Intézményünk nevelőmunkája során a családi nevelésre épít, a családokkal szorosan együtt működve, esetenként felvállalva a családi nevelés hiányainak pótlását.

Óvodánk törekszik az integrált nevelési elv érvényesítésére, a sajátos nevelési igényű gyermekek együtt nevelésére az egészségesen fejlődő gyermekekkel együtt.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-0097
Email:liliomovoda@gmail.com
Honlap:http://liliomovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek