Napfény Óvoda

1098 Budapest, Napfény u. 8. | +36-1-280-6709 | http://napfenyovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Napfény Óvoda a József Attila lakótelepen működő négy csoportos, 83 férőhelyes gyermekintézmény. Nyolc óvodapedagógus neveli a gyermekeket, munkájukat négy dajka segíti. Az óvoda épületét zöld környezet veszi körül. Tágas udvarunkon sokféle játékszer biztosítja a gyermekek szabad levegőn való mozgásának feltételeit. Óvodapedagógusaink nagy gondot fordítanak arra, hogy a gyermekek sokat tartózkodjanak szabad levegőn.

Óvodánk családias épületében minden felnőtt és gyermek jól ismeri egymást, barátságos, szeretetteljes légkörben neveljük a gyermekeket, érték az egymás iránti tisztelet és segítőkészség.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-280-6709
Email:napfenyovi04@gmail.com
Honlap:http://napfenyovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek