Antea Nemzetközi Temetkezési Kft.

1091 Budapest, Mihálkovics u. 12. | +36-1-216-6108, +36-80-440-140 | http://antea.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk 1994-ben alakult. Fő profilunk a nemzetközi halottszállítás: a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok hazaszállítása a világ bármely részére, valamint a külföldön elhunyt magyar állampolgárok Magyarországra szállítása – teljes körű bel- illetve külföldi ügyintézéssel – és temetésének megszervezése az ország egész területén.

Fennállásunk óta eredményesen működünk együtt a bel- és külföldi nagykövetségekkel, biztosító társaságokkal és partnercégekkel.

Szállításainkat a nemzetközi és belföldi elvárásoknak, valamint a tisztiorvosi előírásoknak megfelelő halottszállító gépkocsikkal végezzük.

Akkor is megszervezzük a hazaszállítást, ha az csak repülővel kivitelezhető (vagy így kisebb a költség). Egy-egy esetre több megoldást is keresünk, hogy ügyfeleinknek a legelőnyösebbet tudjuk ajánlani.

Temetési és halottszállítási szolgáltatásaink megrendelése irodánkban, az erre a célra elkülönített tárgyalóban történik, ahol ügyfeleink kulturált körülmények között választhatnak a kellékek széles skálájából.

Elérhetőség az év minden napján 0-24 órában:

  • Tel.: 06 1 216 6108
  • Tel.: 06 80 440 140 (ingyenes zöld szám, csak vonalas telefonról hívható)

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Antea Nemzetközi Temetkezési Assistance Kft.
Telefon:+36-1-216-6108, +36-80-440-140
Email:office@antea.hu
Honlap:http://antea.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek