ILYEN MÉG NEM VOLT! BELSŐ - FERENCVÁROS NAP A KÖZÖSSÉGÉRT

Oszd meg másokkal!

Desktop
Belső-Ferencváros Nap, május 7-én, szombaton.Fotó: Pivarnyik Balázs, Kép: Krumpli Béla
Belső-Ferencváros Nap, május 7-én, szombaton.Fotó: Pivarnyik Balázs, Kép: Krumpli Béla
B​ELSŐ - FERENCVÁROS NAP​ 2016 május 7-én szombaton. IZGALMAS SÉTÁK - ADOMÁNY-LICIT - RÁDIÓ RÁDAY a helyi közösségért. Egy támogatásgyűjtő és diskurzust teremtő nap arról, hogy milyen ma a Belső-Ferencvárosban élni/lenni? Mit szeretünk benne és mit szeretnénk magunk körül látni?Örömmel ajánljuk a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány legújabb kampányát, amely azt a célt tűzte ki, hogy a Belső-Ferencváros​Alapban már összegyűlt pénzt kiegészítsük a hiányzó 343 ezer Ft-tal, hogy elérve az 1 millió Ft-ot, pályázatot írjunk ki helyi közösségi programok támogatására!

IZGALMAS SÉTÁK
"NAGYCSARNOK BACKSTAGE", avagy a Csarnok, ahogyan még sosem láttuk.

Követjük az áruk régi útját, amelyek a Dunán jöttek. De belepillanthatunk a modern/mai világba is: többek között megnézhetjük az árufogadó rámpát, a tömörítőt és a manipulációs részt is.

Indulás 2016. május 7-én, szombaton 8.30-kor a Főbejáratnál lévő információs pulttól, a séta kb. 9.45-ig tart. Sétavezető: Gönczi Ambrus (Ferencvárosi Helytörténeti Egyesület) és a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatóságának munkatársa.

Részvételi adomány: 3000 Ft
Max. létszám 30 fő. A sétákra regisztrálni szükséges, itt lehet jelentkezni​.​

AZ IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM EGÉR-ÉS MADÁRTÁVLATBÓL

Azoknak, akiket mindig is érdekelt, hogy hol dolgoznak a muzeológusok, mi rejlik a pincében vagy milyen a kilátás a múzeum tetejéről? Nézze meg most a saját szemével!

Indulás: 2016. május 7-én szombaton 11kor az aulában, a séta 12.30-ig tart. Sétavezető: Gerhardt Krisztina, a múzeum munkatársa.

Részvételi adomány: 3000 Ft.
Max. létszám 25 fő. A sétára regisztrálni szükséges, itt lehet jelentkezni.

ADOMÁNY-LICIT, 9 ÉRTÉKES RELIKVIA A IX. KERÜLETÉRT

Kilenc, Belső-Ferencvároshoz kötődő, sokak által ismert és elismert ember vagy intézmény kínált fel adományt licitünkre, számára fontos, értékes relikviákat.

Licitáljon Ön is a meghirdetett tárgyakra, itt az esemény oldalon - a róluk készült képek alatt - május 6-án délig!

Az adomány-licitre felajánlott tárgyak albumát, a felajánlóikkal együtt, itt nézheti végig, és a képek alatt licitálhat is!

„RÁDIÓ RÁDAY” WEBRÁDIÓ MŰSOR A BELSŐ - FERENCVÁROSÉRT​

Hallgassa 15 és 18 óra között webes műsorunkat élőben, melyet a Ráday utcai Púder Bárszínházból ​"​sugárzunk​",​az ott felállított pop​-​up rádióstúdiónkból​.​
stream.tilos.hu/radioraday

A műsorban sokak által ismert helyi szereplőkkel, művészekkel, vállalkozókkal, külföldi vendégekkel, a BF Alap támogatóival beszélgetünk arról, hogy miért jó belső-ferencvárosinak lenni? A licitet megnyerő támogatók a kampánynap Rádió Ráday műsora alatt a helyszínen, 15 és 18 óra között vagy azt követően vehetik át az adomány-tárgyat .

A BELSŐ - FERENCVÁROS NAP rendezvényének támogatói:
Gönczi Ambrus (Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény), Iparművészeti Múzeum,  Nagycsarnok, Púder Bárszínház, Tilos Rádió,

A Belső​ -​ Ferenc​városA​lap ​eddigi támogatói:

  • Bényei István
  • Manga Cowboy
  • Miszori István
  • Nándori László, Nándori Cukrászda
  • Púder Bárszínház és Galéria
  • Scsaurszki Tamás

A Belső-Ferencváros ​Nap ​kampánycsapata:

  • Scsaurszki Tamás FKA alapító-kurátor;
  • Barna Erika, FKA igazgató, volt rádiós szerkesztő-műsorvezető;
  • Dávid Ferenc, alias „Kegytárgyas Feri”, önkéntes, Ráday utcai lakos, közösségi -és pop-up rádiós;
  • Krumpli Béla, fotós, blogger, FKA önkéntes;

​Várunk minden csatlakozni kívánót ​a Belső - Ferencváros Nap eseményein és aktivitásaiban!  A Belső - Ferencváros Nap facebook esemény-oldala itt található.

Köszönjük!

Az FKA kurátorai

http://ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu/

 

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek