Civil szervezetek, csoportok jelentkezések jelentkezését várják!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Van egy jó ötletetek, amit megvalósítanátok, ha lenne hozzá legalább 1 millió Ft támogatásotok? ~ Szívesen kipróbálnátok magatokat ezért egy itthon még újszerű, de tavaly már sikerrel debütált, jó hangulatú adománygyűjtő programon? ~ Bővítenétek a támogatói körötöket és adatbázisotokat? ~ Szeretnétek egy olyan támogatói kapcsolatban együttműködni, amelyben a támogató nem egy távoli, szinte láthatatlan elefántcsonttoronyból küldi a pénzt a terveitekhez? ~ Akartok velünk játszani és játékra hívni másokat is egy jó ügy, a saját jó ügyetek érdekében? Ha igen, és Ferencvárosban lenne és /vagy ferencvárosiaknak (is) szólna ez a támogatásra méltó álom-projekt, jelentkezzetek a Swimathon 2017 közösségi adománygyűjtő eseményen való részvételre!

Kiket várunk?t. Tavaly 4 civil szervezet javára összesen  7 és fél millió​ Ft gyűlt össze, az első magyarországi Swimathonon, több mint 1000​ felajánlásból, 70 civil úszó részvételével. 

Kiket várunk?

Civil közösségeket.  Bejegyzett  civil szervezeteket és nem bejegyzett, informális csoportokat egyaránt, amelyek a Ferencvárosban működnek, vagy/és a kilencedik kerületieknek terveznek programot.

Mit kell tenni a jelentkezéskor? 

Előzetesen tájékozódjatok arról ​​- ​ a tavalyi esemény oldalt itt találjátok, további leírások itt, sajtómegjelenések itt és videók itt - hogy mi a Swimathon rendezvény lényege, célja és  formája!

Töltsétek ki ezt az online  jelentkezési és projektbemutató ​űrlapot és küldjétek el nekünk, legkésőbb február 17. péntek éjfélig!

Gondoljátok végig, hogy fel tudnátok-e kérni minimum 15, maximum 20 barátot, ismerőst, kollégát, szimpatizánst, érintettet, támogató és együttműködő partnert,  akiknek annyira tetszik az ügyetek, annyira hisznek benne és ​bennetek,  hogy  szívesen úsznának és kampányolnák is 4 héten keresztül a saját ismeretségi körüket megszólítva, egy közösségi adománygyűjtő kampányfelület segítségével?​

​​A  jelentkezőkből kiválasztott szervezetek képviselőit 2017. március 6. és 10. között egy​ személyes beszélgetésre hívjuk be. Kölcsönös együttműködési szándék esetén, terveink szerint március 15-ig maximum 6​ kiválasztott szervezettel kötünk együttműködési szerződést és kezdjük el a közös munkát​. Amennyiben nem bejegyzett civil csoport projektje is elnyeri a kuratórium tetszését, úgy a részvételt akkor tudjuk támogatni, ha a jelentkező  legkésőbb március végéig egy a programot ​befogadó, szerződésképes szervezetet talál, melyben a szervező FKA is szakmai segítséget nyújt.

A Swimathon 2017 eseményt 2017. június 17-én szombaton rendezzük meg. ​

További infók: ferencvarosi.ka@gmail.com és a +3670/3979999 irodai számon.

Várjuk jelentkezéseteket!​

​Az FKA kurátorai​

www.ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek