Elhunyt a súlyos beteg tűzoltó

Oszd meg másokkal!

Desktop
Koncz Szabolcs c. tűzoltó főtörzsőrmester
Koncz Szabolcs c. tűzoltó főtörzsőrmester
Sajnos hiába adta vérét sok-sok ember a katasztrófavédelem felhívására, a kór legyűrte Koncz Szabolcs c. tűzoltó főtörzsőrmestert a IX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltóját, aki május 22-én, életének 36. életévében hosszan tartó súlyos betegség következtében elhunyt.

Korábbi cikkek a témában:

Koncz Szabolcs 2004. szeptember 16-án szerelt fel a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság IX. és X. Kerületi Parancsnokság Ferencvárosi Tűzőrség állományába beosztott tűzoltói beosztásba. Szolgálati ideje alatt mindvégig a IX. kerület tűzvédelmét szolgálta.

Gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy felvételt nyert a tűzoltóság állományába, a tűzoltóság iránti szeretete a szolgálati ideje alatt mindvégig megmaradt. A tűzoltói pályafutása kezdetén a IX. kerületi Tűzoltóparancsnokság versenycsapatának tagja volt. Hivatástudatát mutatja, hogy betegsége ideje alatt is törekedett a szolgálat ellátására, kérte, hogy híradó ügyeletesként dolgozhasson.

A család és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik Szabolcs betegséggel való küzdelmét bármilyen módon segítették – írta közleményében az FKI.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?