A fazon egész Budapestet bejárja, és nőket inzultál

Desktop
A kép az Indexből való, ha kitakarás nélkül is megnéznéd, lejjebb találsz linket
A kép az Indexből való, ha kitakarás nélkül is megnéznéd, lejjebb találsz linket

Második kerület, Szent István park, szentendrei HÉV, Múzeum kert, Nyugati pályaudvar... szinte bárhol feltűnhet a képen látható férfi, elméletben könyveket árul kézből és jó célra kéreget, a  gyakorlatban mindenféle visszautasításra (és nem csak a könyveit ajánlgatja) agresszívan reagál.

Az egyik sértettje feljelentést tett ellene a XII. kerületi rendőrkapitányságon, szóval, ha tudtok róla valamit, vagy veletek is történt ilyen kellemetlenség, a legjobb, ha egyenesen őket keresitek meg. De a névtelensége megőrzésére alkalmas 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számot, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokat is hívhatjátok.

"Ez az ember hetek óta járja a várost, nemrég a Múzeumkertben zaklatgatott, előtte a HÉV-en, egy hete pedig némi sikertelen tarhálás után fényes nappal, a második kerületben megtaposta a barátnőmet. Nagy kihívás lehetett hősünknek ellátni az apró, törékeny lány baját, de Noémi nem hagyja annyiban, már megtette a feljelentést, most pedig szintén sértett sorstársait keresi, mert a rendőrségen azt az információt kapta, hogy ha két hónapon belül nem kerítik kézre a fickót, két évre felfüggesztik az ügyet.

A rendőrség csak a megadott helyszíneken fog járőrözni, ezért lenne hasznos, ha minél több sértett jelezné, hol futott bele ebbe a kedves fiatalemberbe. Aki pedig felismeri valahol, jelentse be a 112-re, az lenne a legnagyobb segítség."

A bejegyzést és a felismerhető fotókat ide kattintva találod

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek