Újabb horror a Merényiben: egy beteg kiugrott az ablakon

Desktop
A Merényi pszichiátriai osztálya (forrás: index.hu)

Szombaton, október 31-én egy beteg kiugrott a Merényi kórház zárt osztályának ablakából. Ugyanabból a szobából, ahol nem egészen egy héttel korábban egy ápolt egy ágyráccsal agyonvert egy másikat.

Az ablakból kiugró 30 éves férfit október 28-án vették fel az osztályra. "Úgy tűnik, van, aki inkább a halált választja ennél az embertelen zárt osztálynál" - mondta az Indexnek a pszichiátria egyik dolgozója.

Az ablakokon lévő rácsokat többször vizsgálták, de minden alkalommal arra jutottak, hogy azok biztonságosak, csak hatalmas erővel lehet őket szétfeszíteni. Ettől függetlenül több ilyen eset volt már, olyan is történt, hogy egy középkorú nő simán kimászott, és észre sem vették, hogy hiányzik. "Nemrég egy másik férfi esett ki a másodikról, átsétált a traumatológiára, ahol kiderült, hogy eltört a gerince, kezelésbe vették, innen szóltak a pszichiátriára, hogy nem hiányzik-e egy beteg." - írja az oldal.

A szombati esetről az derült ki, hogy a beteg szökni akart, az előírásoknak megfelelően le is szíjazták, de valahogy kiszabadult és kitörte az üveget. Akkor ugrott ki, mikor az ápolók épp szóltak az ügyeletes orvosnak, hogy nem bírnak a beteggel. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják, eltört a combcsontja és több bordája. Az állapota stabil - írta az index.

A rendőrség eljárást indított az ügyben. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek