Rongáláshoz hívták a rendőröket a Mester utcába, elkaptak két dílert

Oszd meg másokkal!

Desktop
forrás. police.hu

Egy Mester utcai házibulihoz riasztották a rendőröket. A nagy mulatságban ugyanis egy fickó - valószínűleg kábítószernek köszönhetően - összetörte e lakás berendezését. 

A kiérkező járőrök a lépcsőházban futottak össze a lakásból éppen távozó 20 éves V. Richárddal és a 21 éves B. S. Olivérrel. Átvizsgálásuk során speedet, kokaint, kábítószergyanús tablettákat, több százezer forintot, valamint körözött okmányokat is találtak.

Mint kiderült, a két jómadár díler, a berendezést egy vita során B. S. Olivér törte össze, társa meg megütött egy embert a buliban. A rendőrök a helyszínen és a két kereskedő lakásán összesen több mint 20 gramm kokaint, 200 gramm speedet, 550 metamfetamin tartalmú tablettát, hárommillió forint készpénzt és valutát, okmányokat, valamint egy digitális mérleget foglaltak le.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek