Futóverseny miatt vasárnap lezárják a fél várost, itt vannak a részletek

Desktop

Vasárnap tartják a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton futóversenyt, melynek útvonala gyakorlatilag érinti az egész fővárost.

A budai oldalon a rakpart a Rákóczi hídtól a Lánchídig, a hidak közül a Szabadság híd és a Lánchíd érintett az útvonal során. Szintén Budán, a Krisztina körúton és a Lánchíd utcán haladnak végig a versenyzők.

Részetes, nagy térképért kattints erre a linkre vagy a képre.

A pesti oldalon a rakparton a Corvinus Egyetemtől a Lánchídig találkozhatunk a futókkal, majd az Andrássy úton és a Bajcsy Zsilinszky úton keresztül érik el a Városligetet, melynek a környéke le lesz zárva a forgalom elől.

Ezeken az útvonalakon állandó valamint időszakos lezárásokra kell számítanotok.

A BKK járatai közül a

  • 70-es,72-es, 73-as, 75-ös, 78-as, 83-as troli terelve
  • 5,9,15,16,20E, 30, 30A, 56,105, 115, 178, 216, 230 jelű buszok terelve
  • 19-es, 41-es, 47-es és 49-es villamosok rövidített útvonalon

közlekednek.

Mielőtt bárhova indultok akár gépkocsival akár közösségi közlekedéssel feltétlenül nézzétek meg a BKK weboldalát az aktuális lezárásokról, terelésekről.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek