Idén is lesz Ráday Korzó – utcafesztivál a javából

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ráday Korzó
Ráday Korzó

Belső-Ferencváros helyi kezdeményezésű utcafesztiválja közösségi finanszírozásból a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány és a környékbeliek szervezésében szeptember 28-29-én.

Kulturális, művészeti, kulináris helyszínek, kisboltok, műhelyek, gyönyörű, míves kapuk titkos kertekkel megnyílnak, és másfél napra megmutatják magukat kicsit másképp, mint ahogy az megszokott.

Ez egy 100 százalékig független civil kezdeményezés, ami Belső-Ferencvároshoz kötődő magánadományozók és vállalkozók támogatásából valósul meg.

2018-ban a Ráday Korzó saját úszócsapattal indult a Swimathon közösségi adománygyűjtő kampányon, melyen 1 millió 330 ezer forintot sikerült összegyűjteni, megalapozva az idei rendezvény költségvetését.

Idén is a Bakáts téri hentes ételkóstolójával kezdődik a kétnapos Ráday Korzó szeptember 28-án, pénteken 12:00 órakor!

A programokból: helytörténeti séták, közösségi kenyérsütés a Butter Brothersnél, bolhapiac a Medence Csoportnál, Korzó Séró az I love Hair-ben, nyitókoncert a Manga Cowboy-ban, társasjáték a Ráday Gémklubban, ingyenes beiratkozás a Boráros téri Könyvtárban, bepillantás a Kaltenberg Sörház és Étterem sörgyárába, afrikai kosárfonóműhely a Mighelp jóvoltából és még további 40 csatlakozó különleges programja.

A részletekről itt olvashatsz bővebben.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?