A héten három véradás is lesz a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: veradas.hu)

A Vöröskereszt a héten három alkalommal is várja  kerületieket véradásra. Hétfőn, 20-án, véradásra várja a ferencvárosiakat a Lurdy Házba délután 4 és este 7 között, kedden, 21-én az MTA épületébe (Tóth Kálmán u.4.) 9 és 12 óra között, a harmadik lehetőség pedig 24-én, pénteken lesz a Református Fesztiválon a Ráday utca 47.-ben délután fél 3 és este 6 között. Kérik, hogy minden véradó vigye magával tajkártyáját, személyi igazolványát (vagy valamely más fényképes igazolványát, például jogosítványt vagy útlevelet) és a lakcímkártyát, ha van, akkor pedig a véradó igazolványát. Véradás előtt tanácsos mindenképp enni, inni, akkor is, ha a véradás után a véradók mindig kapnak egy kis ételt, italt. 

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta vesz részt a véradás szervezésében. A biztonságos hazai vérellátáshoz évente 430 ezer egység vérre van szükség, évente több mint félmillió önkéntes véradományára számítanak a gyógyulásra váró betegek. A szervezők minél több véradót várnak, mindenki mehet, aki 3 hónapon belül nem adott vért, minden vércsoportra szükség van. Ha tudtok, menjetek.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek