Használati feltételek és kikötések

A regisztrációhoz, illetve a hírlevélre való feliratkozáshoz meg kellett adni személyes adataidat. Az ittlakunk.hu ezekre nagyon vigyáz. Hogy pontosan hogyan, azt az Adatvédelmi Tájékoztatónkból tudhatod meg. Minden mást az Általános Szerződési Feltételekben találsz meg. Olvasd el a tájékoztatókat, és pipáld ki a kis négyzetet, ha az ezekben foglaltakat elfogadod. Ezek elfogadása nélkül nem tudsz tovább lépni.

 

Adatkezelési tájékoztató

(A 2011. évi CXII. törvény és az Európai Unió Adatvédelmi Rendeletet alapján)

Az ittlakunk.hu által az ittlakunk.hu weboldalon vagy aloldalai által gyűjtött, tárolt és kezelt adatok köréről, és az azzal kapcsolatos eljárásokról.

Ittlakunk.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (Cégjegyzékszám 01-09-967104, Adószám 23471584-2-43, Székhely 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. képviseli: Lőke András ügyvezető; továbbiakban: Adatkezelő) az ittlakunk.hu weboldalon és aloldalai útján az alábbi adatokat kezeli.

Az ittlakunk.hu oldal és aloldalai csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Az Adatkezelő gondoskodik a kezelt adatok jogi és biztonságtechnikai védelméről.

Az Adatkezelővel megbízásos viszonyban álló munkatársak Adatfeldolgozónak minősülnek.

Az adatfeldolgozók listája: Art vagy Árt Kft.; Jónás Ágnes e.v.; Kárpáti-Borgulya Gizella e.v.; Kárpáti Gábor e.v.; Kiss Júlia e.v.; Kovács Sándorné e. v.; Marczis Judit e. v.; Szabados Balázs e.v.

Az általunk kezet adatok túlnyomó többségét az ún. Minicrm rendszerben kezeljük. Cégünk vonatkozásában a rendszer adatfeldolgozónak minősül. Cégnév: MiniCRM Zrt. Cím: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. Vezérigazgató: Leskó Norbert Email: help@minicrm.hu Telefon: +36 (1) 999 – 0402. További információ: https://www.minicrm.hu/adatvedelem/

I. Cookie-k tárolása

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 155. § (4) bekezdésének rendelkezései szerint egy előfizetőnek vagy felhasználónak elektronikus hírközlő végberendezésén csak az érintett felhasználó vagy előfizető világos és teljes körű – az adatkezelés céljára is kiterjedő – tájékoztatását követő hozzájárulása alapján lehet adatot tárolni, vagy az ott tárolt adathoz hozzáférni.

Az Adatkezelő által üzemeltetett weboldal – mint általában a honlapok – használ és tárol ún. cookie-kat, amelyek az oldal forgalmának mérésére, illetve az oldalon megjelenő tartalom szabályozására szolgáló kódsorozatok. A cookie-k azért lényegesek, mert ezek segítségével a felhasználó bizonyos adatai, így pl. IP címe- azonosíthatóvá válhatnak, aminek a célja, hogy a későbbi böngészés egyszerűbbé és gyorsabbá váljon.

Az Adatkezelő a ittlakunk.hu weboldalon keresztül a következő típusú cookie-kat tárolja és használja:

  • olyan kódsorozatok, amelyek az egyes médiatartalmak olvasottságát, látogatottságát mérik (Google Analytics; Gemius);
  • olyan kódsorozatok, amelyek célja az adott médiatartalom vagy népszerűsítésének, továbbküldésének megosztásának lehetősége a közösségi médiában (Facebook, Twitter);
  • olyan kódsorozatok, amelyek a szerkesztőség rendszer működésének optimalizálását szolgálják és a megjelenő tartalmat szabályozzák (Drupal);
  • olyan kódsorozatok, amelyek hirdetések elhelyezését segítik (Doubleclick, Adverticum)
  • Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k, ezek célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék a weboldalt, használhassák annak funkcióit és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről.

Ezek működését a felhasználó blokkolhatja vagy letilthatja, mert az adott médiatartalom a kódsorozatok tárolása nélkül is megtekinthető, viszont bizonyos cookie-k törlése vagy blokkolása esetén az oldal egyes tartalmai elérhetetlenné válnak.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a.

Az adatkezelés helye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a.

Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: a Felhasználó a weboldal megnyitásával egyidejűleg tájékoztatást kap az a cookie-k kezeléséről, annak feltételeiről, az adatkezelés megtiltásának lehetőségéről egy felugró menüsáv formájában. A Felhasználónak lehetősége van a cookie-k elfogadására vagy annak elutasítására. A cookie-k letiltását és törlését az internet böngészéséhez használt programja (pl. Chrome, Firefox, stb.) Beállítások menüpontjában végezheti el, vagy használhat valamilyen kiegészítő programot is erre a célra (pl. https://disconnect.me/). Ha a cookie-k letiltásához vagy blokkolásához segítségre van szüksége, akkor írjon az info@ittlakunk.hu címre.

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató, az oldalak között navigáló személyek, az ún Felhasználók.

A kezelt adatok köre: a Felhasználók kattintásai és navigálásai során keletkező speciális kódsorozatok, ún cookie-k.

Az adatkezelés célja: a weboldal látogatottságának mérése, a weboldal népszerűsítése, a weboldal optimális működésének biztosítása, a böngészés meggyorsítása.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő munkatársai mint Adatfeldolgozók és az ittlakunk.hu weboldalt az Adatkezelő megbízásából kezelő Adatfeldogozók (lásd a 4. bekezdésben: Az adatfeldolgozók listája).

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt

II. Az egyszerű regisztrálás során kezelt adatok

A weboldal felhasználóinak lehetősége van a regisztrációra. Regisztrációval a felhasználó a weboldal által kínált többféle szolgáltatáshoz juthat hozzá, mint a regisztráció nélküli felhasználó.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az adatkezelés helye:  1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

 Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató, és az oldalon regisztráló Felhasználók

A kezelt adatok köre (továbbiakban: regisztrációs adatok):

  • felhasználónév
  • e-mail-cím
  • születési év
  • nem
  • lakhely vagy térség (fővárosi kerület megadása)
  • fénykép (opcionális)

Az ittlakunk.hu a születési évet és a nemet felhasználók demográfiai adatainak megismerése céljából kéri.

Az adatkezelés célja: a Felhasználó hozzáférésének biztosítása a weboldal teljes funkcionalitásához.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Az Érintett Felhasználó regisztrációt megelőzően tájékoztatást kap az adatai kezeléséről, annak feltételeiről, az adatkezelés visszautasításának lehetőségéről egy felugró információs sáv formájában. A regisztráció előtt a rendszer a Felhasználót az Adatkezelési tájékoztatóhoz navigálja, amelyet agy erre kialakított virtuális gomb megnyomásával tud elfogadni. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem lehetséges regisztrálni.

Regisztrálni Facebook fiók használatával is lehet. Ebben az esetben a Felhasználó a Facebook fiókra utaló ikon megnyomásával a Facebook fiókjára navigál, és ezen keresztül történik meg a regisztráció. ebben az esetben a Felhasználó tudomásul veszi, hogy az itt körülírt adatait és a Facebookról lekért profilképét az Adatkezelő a Facebook oldaltól elkéri, és azokat kezeli. A rendszer az Adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül a Facebook-on keresztül történő regisztrálást sem engedi.

Regisztrációt követően az Érintettnek lehetősége nyílik felhasználói profilján az adatai módosítására és fénykép feltöltésére is. A fénykép feltöltését megelőzően az Érintett Felhasználó tájékoztatást kap fényképe kezelésének tényéről egy felugró információs sávban.  A fénykép feltöltésével az Érintett hozzájárul fényképének kezeléséhez. A fénykép bármikor törölhető.

Az adatok tárolásának időtartama: az adatokat az Érintett törlési kérelmének előterjesztéséig tároljuk. Az adatok törölhetőek a regisztráció megszüntetésével, adatok törlése kérhető írásban vagy elektronikus levélben az info@ittlakunk.hu címen.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő ügyvezetője, és vele megbízásos jogviszonyban dolgozó munkatársai, mint Adatfeldolgozók, és az ittlakunk.hu weboldalt az Adatkezelőt technikailag fenntartó Adatfeldogozó.

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel, az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt

III. A hírlevélre történő feliratkozás

A felhasználók a regisztrációval egyidőben vagy a regisztrációt követően a regisztrációs felületen elhelyezett négyzet bejelölésével a Hírlevélre is feliratkozhatnak. A hírlevélben a Felhasználót hírekről és újdonságokról tájékoztatjuk. A Hírlevél tartalmazhat üzleti és reklám jellegű megkereséseket és promóciókat is.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az adatkezelés helye:  1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató, és az oldalon regisztráló Felhasználók közül azok a személyek, akik a weboldal megfelelő felületén az ilyen célból létrehozott négyzet bejelölésével kinyilvánítják, hogy a Hírlevélre fel szeretnének iratkozni.

A kezelt adatok köre: a regisztrációs adatok és a feliratkozás tényének kezelése

Az adatkezelés célja: a Felhasználó részére Hírlevél küldése.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Az Érintett Felhasználó a Hírlevélre történő feliratkozást megelőzően tájékoztatást kap arról, hogy részére Hírlevél kerül kiküldésre, amelyben hírekről és újdonságokról tájékoztatjuk. A Hírlevél tartalmazhat üzleti és reklám jellegű megkereséseket és promóciókat is.

A hírlevélre való feliratkozáskor a rendszer a Felhasználót az Adatkezelési tájékoztatóhoz navigálja, amelyet agy erre kialakított virtuális gomb megnyomásával tud elfogadni. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem lehetséges regisztrálni.

Az adatok tárolásának időtartama: az adatokat az Érintett törlési kérelmének előterjesztéséig tároljuk. Az adatok törölhetőek a regisztráció megszüntetésével, adatok törlése kérhető írásban vagy elektronikus levélben az info@ittlakunk.hu címen, de oly módon is, hogy a Hírlevélben közzétett leiratkozási opció választásával nyilvánítja ki azon szándékát, hogy nem kíván tovább Hírlevelet kapni.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő ügyvezetője, és vele megbízásos jogviszonyban dolgozó munkatársai, mint adatkezelők, és az ittlakunk.hu weboldalt az Adatkezelőt technikailag fenntartó Adatfeldogozó.

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt

IV. Bemutatkozás lehetősége, „Pár szó magamról” opció

A felhasználók a regisztrációval egyidőben vagy a regisztrációt követően a regisztrációs felületen elhelyezett erre a célra kialakított szabadszavas mezőben bemutatkozó információkat tehetnek magukról közzé.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az adatkezelés helye:  1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató, és az oldalon regisztráló Felhasználók közül azok a személyek, akik a regisztrációs felületen elhelyezett erre a célra kialakított szabadszavas mezőben bemutatkozó információkat tehetnek magukról közzé. A közzététellel hozzájárulnak a bemutatkozó információk, mint adatok kezeléséhez.

A kezelt adatok köre: a regisztrációs adatok és az Érintett bemutatkozásában található személyes adatok

Az adatkezelés célja: a Felhasználó bemutatkozásának biztosítása

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Az Érintett Felhasználó a „Pár szó magamról” mező kitöltését követően, az információ feladását megelőzően az Adatkezelési tájékoztatóhoz navigálja, amelyet agy erre kialakított virtuális gomb megnyomásával tud elfogadni. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem lehetséges a mező tartalmát beküldeni. Az adatkezelési tájékoztató tudomásul vételével az Érintett hozzájárul a bemutatkozási adatai kezeléséhez.

Az adatok tárolásának időtartama: az adatokat az Érintett törlési kérelmének előterjesztéséig tároljuk. Az adatok törölhetőek a regisztráció megszüntetésével, adatok törlése kérhető írásban vagy elektronikus levélben az info@ittlakunk.hu címen.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő ügyvezetője, és vele megbízásos jogviszonyban dolgozó munkatársai, mint adatkezelők, és az ittlakunk.hu weboldalt az Adatkezelő technikailag fenntartó Adatfeldogozók (lásd a 4. bekezdésben: Az adatfeldolgozók listája).

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt.

V. Hír, program, apróhirdetés vagy cég feltöltése

A felhasználók a regisztrációt követően a felhasználói profil erre a célra kialakított szabadszavas mezőiben hírt, programot, apróhirdetést vagy céget tölthetnek fel.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az adatkezelés helye:  1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató, és az oldalon regisztráló Felhasználók közül azok a személyek, akik profiljukban hírt, programot, apróhirdetést vagy céget tölthetnek fel.

A kezelt adatok köre: a regisztrációs adatok és az Érintett által feltöltött hír, program, apróhirdetés vagy cég adatai közül a személyes adatnak minősülő adatok.

Az adatkezelés célja: információ közlése, hír közlése, hirdetési tevékenység biztosítása, cég reklámozása.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Az Érintett Felhasználó a „Hír, program, apróhirdetés vagy cég feltöltése” rovatok feltöltésével hozzájárul az ezekben szereplő személyes adatai kezeléséhez.

Az adatok tárolásának időtartama: az adatokat az Érintett törlési kérelmének előterjesztéséig tároljuk. Az adatok törölhetőek a regisztráció megszüntetésével, adatok törlése kérhető írásban vagy elektronikus levélben az info@ittlakunk.hu címen.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személyek: az Adatkezelő ügyvezetője, és vele megbízásos jogviszonyban dolgozó munkatársai, mint adatkezelők, és az ittlakunk.hu weboldalt az Adatkezelő technikailag fenntartó Adatfeldogozó.

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt.

VI. „Lépj velünk kapcsolatba” lehetőség

A weboldal felhasználójának lehetősége van a „Lépj velünk kapcsolatba” jelzésre kattintással közvetlen kapcsolatba lépni az Adatkezelővel egy szabadszavas mező kitöltésével, ahol a név, e-mail cím beírását és kategória kiválasztását követően üzenetet lehet küldeni.

Hivatalos tájékoztatás

Az Adatkezelő székhelye: 1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az adatkezelés helye:  1124 Budapest, Szánkó utca 4. fszint 1/a. 

Az Adatkezelő elérhetősége: info@ittlakunk.hu

Az érintettek köre: ittlakunk.hu oldalaira látogató azon Felhasználók, akik „Lépj velünk kapcsolatba” lehetőség igénybevételével, közvetlenül kívánnak velünk kapcsolatba lépni.

A kezelt adatok köre: az érintett neve, e-mail címe és az Érintett által beküldött üzenetben a személyes adatnak minősülő adatok.

Az adatkezelés célja: ügyfelekkel történő kapcsolattartás, hirdetés felvétele, írás beküldése

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) pontja: az érintett hozzájárulása.

Az Érintett Felhasználó "Lépj velünk kapcsolatba” oldalon a mezők kitöltésével és beküldésével hozzájárul az ezekben szereplő személyes adatai kezeléséhez. A beküldés előtt a rendszer a Felhasználót az Adatkezelési tájékoztatóhoz navigálja, amelyet egy erre kialakított virtuális gomb megnyomásával tud elfogadni. Az adatkezelési tájékoztató elfogadása nélkül nem lehetséges az adatokat tartalmazó szöveg beküldése.

Az adatok tárolásának időtartama: az adatokat az Érintett törlési kérelmének előterjesztéséig tároljuk. Az adatok törlése kérhető írásban vagy elektronikus levélben az info@ittlakunk.hu címen.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges személye: az Adatkezelő ügyvezetője, és vele megbízásos jogviszonyban dolgozó munkatársai, mint adatkezelők.

Amennyiben a kódsorozatokkal kapcsolatban további kérdése merülne fel az Adatkezelő azt kérelemre – írásban vagy elektronikus levélben – 15 napon belül közérthető tájékoztatást köteles nyújtani.

Ha az Érintett nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

További információk: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt.

 

Felhasználási feltételek

A Weboldal fenntartója

Az „ittlakunk.hu” weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) az Ittlakunk.hu Kft. (1124 Budapest, Szánkó utca 4. fsz. 1/A.) (a továbbiakban: Ittlakunk.hu Kft.) üzemelteti.
 
1. A Weboldal tartalmának tulajdonosa és a linkelés szabályai
 
A Weboldalon található tartalom az Ittlakunk.hu Kft. szellemi tulajdona, annak felhasználása a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül (email: loke@ittlakunk.hu) sem online, sem nyomtatott formában nem megengedett. Kizárólag magánhasználatra a Weboldal egyes részei merevlemezre menthetőek, vagy nyomtatott formában megőrizhetőek, a felhasználó azonban ebben az esetben sem jogosult a Weboldal így többszörözött részének a további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára.
 
A felhasználó, amennyiben a saját maga által üzemeltetett weblapján a Weboldalra (illetve bármelyik elemére) mutató hyperhivatkozást (Link) kíván elhelyezni, arra a következő feltételek együttes betartása esetén válik jogosulttá:
 
  1. a Link kizárólag a Weboldal tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása nem engedélyezett;
  2. a Linkelő Weboldal nem keltheti azt a benyomást, hogy az Ittlakunk.hu Kft. javasolja vagy egyébként támogatja az adott oldalon forgalmazott vagy kínált szolgáltatás vagy termék igénybevételét vagy megvásárlását,
  3. a Linkelő Weboldal nem szolgáltathat vagy tartalmazhat valótlan információt az Ittlakunk.hu Kft. és a Linkelő Weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról és általában az Ittlakunk.hu Kft.-ről.
  4. a Linkelő Weboldal nem tartalmazhat jogszabályt, harmadik személy jogait, vagy a közízlést sértő tartalmat (különös tekintettel a Sajtószabadság és a Médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010.évi CIV. törvény rendelkezéseire),
     
Az Ittlakunk.hu Kft. elhatárolja magát azoktól az esetektől, amikor a rá mutató internetes hivatkozásokat törvénytelenül működtetett, obszcén tartalmat hordozó, illetve bárkit sértő tartalmakat hordozó internetes oldalakon helyezik el. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén az Ittlakunk.hu Kft. jogosult a Weboldalra mutató Link azonnali eltávolítását, tovább a jogsértéssel felmerült esetleges kárának a megtérítését követelni.
 
2. Disclaimer (felelősség kizárása)
 
A Weboldalak tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Ittlakunk.hu Kft. nem felel. A Weboldalon nyújtott tanácsadási szolgáltatás keretében közzétett válaszokért és azok bármilyen következményeiért, a weboldalon megjelent információk megbízhatóságáért, vagy azok valóságtartalmáért az Ittlakunk.hu Kft. semmilyen felelősséget nem vállal, azokért kizárólag a tanácsadást végző személyek felelnek. Olyan tanácsadási tevékenység esetében, amelynél a feltételeket jogszabály rendezi (például a jogi vagy egészségügyi tanácsadásét), szintén kizárólag a tanácsadást végző személy felel azért, hogy az általa végzett tevékenység mindenben megfeleljen a törvényi előírásoknak. Üzleti vagy egyéb döntések meghozatala előtt az Ittlakunk.hu Kft. javasolja a felhasználóknak, hogy a Weboldal használatától függetlenül, minden esetben vegyék igénybe szakértők segítségét, a Weboldalon fellelhető általános vagy konkrét tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználók felelősségére és kockázatára történik.
 
A Weboldal harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Amennyiben az Ittlakunk.hu Kft. tudomást szerez arról, hogy az általa linkelt oldal vagy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az Ittlakunk.hu Kft. az általa használt linkek, illetve az általuk lehívható weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.
 
Sértő linkek bejelentése: loke@ittlakunk.hu
 
3. Domain névhez fűződő jogok
 
Az Ittlakunk.hu domain az Ittlakunk.hu Kft. tulajdonosa javára bejegyzett domain név. Ezen jogvédett név, vagy a hozzá a megtévesztésig hasonló nevek illetve kifejezések harmadik személyek által történő bármilyen használata sérti a tulajdonos jogait. A jogsértés következményeinek elhárítása, továbbá az így felmerült esetleges kárának megtérítése érdekében a tulajdonos a szükséges jogi lépéseket minden esetben haladéktalanul megteszi.
 
4. A disclaimer és az adatvédelmi szabályok módosításai
 
Abban az esetben, ha a felhasználó meglátogatja a Weboldalt, (www.Ittlakunk.hu), az itt leírtakat tudomásul veszi, és magára nézve kötelezőnek ismeri el (látogatói beleegyezés). A disclaimer és az adatvédelmi szabályok módosítása esetén az Ittlakunk.hu Kft., a változásokat közzéteszi.
 
5. Felhasználói tartalom (User content)
 
A hozzászólások, illetve a felhasználók által beküldött minden tartalom, kép, hang, hirdetés, program, a cégek, vállalkozások, szolgáltatók adatlapjainak adatai, stb. a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük sem a szolgáltatás technikai üzemeltetője, sem a közösségi portál tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. A Weboldal üzemeltetői mindazonáltal fenntartják a jogukat bármely felhasználói tartalom eltávolítására.