24.hu: két ellenzéki képviselővel számolna le a ferencvárosi Fidesz csütörtökön

Oszd meg másokkal!

Desktop
Baranyi Krisztina (forrás: Facebook / Baranyi Krisztina)

A csütörtöki, október 5-i testületi ülésen két, "kerületi ügyekben aktív ellenzéki önkormányzati képviselőt akar ellehetetleníteni a IX. kerületi Fidesz" - írta a 24.hu.

A portál az Együtt képviselőjére, Baranyi Krisztinára, és az LMP-s Jancsó Krisztinára gondol. Szerintük a cél az, hogy megfosszák a két képviselőt bizottsági helyüktől.

"Azt hiszik ezzel megállíthatnak, de rosszul hiszik. Nem ijedek meg sem tőlük, sem ettől a politikai vendettától" - nyilatkozta a lapnak Baranyi Krisztina, aki nem tud az ülésen megjelenni. Jancsó Andrea így reagált:

"Egyértelműen politikai leszámolásra készülnek, de rosszul gondolják, hogy ezzel célt érhetnek."

Az előzetes napirendben nem szerepel ilyen pont, amiről az oldal ír, szerintük majd helyben nyújtják be. "Az indoklás szerint a képviselőknek azért kellene távozniuk a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottságból – csak ennek a tagjai –, mert túl sokat hiányoztak." - írta a 24.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek