Választás 2018: az ő nevük szerepel majd a szavazólapokon

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kiderült, kik szereztek elég támogató aláírást, eldőlt, kiknek a neve szerepelhet majd április 8-án a szavazólapokon. A jelölteket pártatlanul, abc-sorrendben, nyilvános forrásokra támaszkodva mutatjuk be röviden.

Íme, az 1. körzetben ők indulnak (ahogy látszik, egyetlen nő van köztük):

 

  • Csárdi Antal - LMP

Kisvállalkozó, kereskedő, a Fővám téri csarnokban van zöldségüzlete. Könyvelői és programozói végzettséget szerzett. A párt fővárosi szóvivője, a 2014-es választásokon az LMP főpolgármester-jelöltje és listavezetője volt. A Fővárosi Közgyűlés, és ott a költségvetési bizottság tagja. A Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt találjátok.

 

  • Fekete-Győr András - Momentum

A Momentum elnöke, alapítója. Jogot végzett, politikatudományt hallgat. 2015-ben és 2016-ban Brüsszelben az Európai Parlament Jogi Ügyek Bizottságánál szerzett tapasztalatot. Facebook-oldalán azt írja, generációjának az is a választás tétje, hogy "...végérvényesen szétszéledünk-e a világban". A párt honlapját itt találjátok. 

 

  • Hollik István - Fidesz-KDNP

Az ELTE tanárképző karára és a Corvinus Századvég Politikai Iskolájában tanult. Az EMMI politikai főtanácsadója, parlamenti képviselő, a KDNP-frakció tagja. Nős, az I. kerületben élnek két gyermekükkel. A Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt találjátok. 

  • Horváth András - MKKP

"Az MKKP legrosszabb politikusa" - írja róla a párt. "...A széndarab, akit egyébként indítottunk volna a kerületben, visszalép András javára..." Horváth András kötelezővé tenné a halálbüntetést és közösségi finanszírozásból rendezne olimpiát a kerületben. Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt érhetitek el.

  • Juhász Péter - Együtt

A párt elnöke, a Milla és a Kendermag Egyesület alapítója, a Tilos Rádió műsorvezetője. Négy éve is indult a választásokon, utána 2014 és 2017 között V. kerületi önkormányzati képviselő. Kommunikáció szakon végzett. Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt találjátok.

  • Losonczy Pál - Jobbik

A Belvárosban született, jelenleg is ott él, két gyermeke van. Vendéglátást, majd fényképészetet és marketinget tanult. Vállalkozó, a Hír TV alapítója. 2014-ben a polgármesteri székért is indult. A Jobbik V. kerületi önkormányzati képviselője, a pártban a médiastáb munkájában vesz részt. Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt találjátok.

Váradiné Naszályi Márta - MSZP, Párbeszéd

Az I. kerületben született, férjével és három gyermekével a Vízivárosban élnek. Építészmérnök, EU pályázatíró. Azért szeretne tenni, hogy a körzet környezeti minősége, az itt élők egészséges életre való esélye jelentősen javuljon. Facebook-oldalát itt, a párt honlapját pedig itt találjátok.

Az ittlakunk.hu igyekszik minden párt helyi jelöltjét bemutatni, és felületet biztosítani számukra. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?