Rudits elengedte a 444 elleni pert

Desktop
Rudits Tibor (forrás: 444.hu)

Rudits Tibor, ferencvárosi kéményes vállalkozó nem jelent meg (és képviselőt sem küldött) a 444 újságírója, Ács Dániel elleni tárgyaláson június 14-én, ezt a bíróság a vád elejtésének tekinti (mert a vállalkozó indította a pert), és az eljárást megszünteti - írta a 444. A pert rágalmazás és becsületsértés miatt indította Rudits. 

A 444 (Ács) ugyanis azt állíja róla, hogy "A kéményes az egyik kulcsfigurája a IX. kerületi zűrös ügyeknek. Ő az a vállalkozó, akinek a neve a legtöbb zavaros kerületi történetben előbukkan, legyen az lakás- vagy épp parkolási balhé, hogy csak a legismertebbeket említsük."
"...az ő autói parkoltak rendszeresen egy egyedileg kialakított, kamu útburkolati jelen, néhány járművére mentős matricát ragasztott, és kék villogókkal járt-kelt. A hozzá köthető társaság a kerületi Fidesz segítségével seftelt uniós pénzből felújított önkormányzati lakásokkal. Leegyszerűsítve önkormányzattól fillérekért megszerezték a közpénzből frissen rendbe hozott  lakásokat, majd meghirdették és eladták azokat jóval magasabb, piaci áron." - írta a portál, ami azt állítja, hogy a VIP parkolási botrány is a polgármester barátja, Rudits miatt robbant ki. 

444-es videó Ruditsról és a portál szerinti kerületi ügyeiről:

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?