Előválasztás: megvan, ki indul Bácskai János ellen ősszel

Desktop
Baranyi Krisztina, Jancsó Andrea (forrás: 444.hu)

Az előválasztás lezárult, megvannak az eredmények. Baranyi Krisztina nyert, ő indulhat az őszi önkormányzati választásokon a kerületi polgármesteri székért. Összesen 2030 szavazat érkezett, ez a választásra jogosultak 5 százaléka. Baranyi Krisztina a beérkezett szavazatok 74 százalékát kapta. Az eredméyhirdetésen a kerületi Momentum képviselője bejelentette, hogy elfogadják az eredményt, a továbbiakban Baranyi mögött állnak. Jancsó Andrea nem tudott megjelenni, lekötött programja volt.

Baranyi azt mondta, hogy magától értetődően szerepet szán Jancsó Andreának a kampányban, de pozíciót nem osztogat, majd beszélnek róla akkor, ha aktuális lesz. Videó az eredményhirdetésről:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek