Önkormányzati bérlakást kapott, majd Bácskai János támogatói közt tűnt fel Reviczky Gábor

Desktop
Bácskai támogatói közt Reviczky is ott látható (forrás: Facebook)
Bácskai támogatói közt Reviczky is ott látható (forrás: Facebook)

Szeptember 4-én Bácskai János polgármester soron kívül javasolta, hogy Reviczky Gábor egy 2,5 szobás, 82,27 négyzetméteres összkomfortos önkormányzati lakásba költözhessen a Ferenc téren. Négy nappal később Bácskai János Facebook-oldalán mutatta be az őt támogató kampánycsapatot, amelynek tagja a színművész is – írta meg a 444.

A portál szerint az ingatlant egyéves időtartamra kapta meg Reviczky, amiért havonta 138.962 forintos bérleti díjat kell fizetnie. Ez nagyjából a fele a Ferenc téri hasonló paraméterű lakások bérleti díjának.

Az RTL Híradója is foglalkozott az üggyel, ott elhangzott, hogy Baranyi Krisztina ellenzéki polgármester-jelölt szerint komoly baj lehet a Fideszben, ha lakásokkal kell megvásárolnia a támogatóit. Kósa Lajos szerint viszont a kettő között nincs összefüggés. Bácskai János közleménye szerint „Reviczky Gábor számára törvényes és méltányos a piaci alapú lakásbérlet Ferencvárosban”.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek