Az önkormányzat feljelentést tett – ezért

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: ferencvaros.hu)

A kerületi önkormányzat képviseletében dr. Bácskai János polgármester feljelentést tett a sajtóban megjelent, ferencvárosi parkolással kapcsolatos közlések miatt.

Az önkormányzat közleménye szerint az elmúlt hetekben "a ferencvárosi parkolási rendszerrel kapcsolatban különböző híresztelések láttak napvilágot, amelyek tisztázására Ferencváros polgármestere belső vizsgálatra és jelentéstételre utasította a FEV IX. Zrt. vezetőit."

A vizsgálat lezárult, a FEV IX. egyik munkavállalóját felfüggesztették. Nem egyértelmű, hogy a polgármester által említett FEV IX.-es VIP-lista, vagy a parkolóautomaták "üzemzavara", netán mindkettő a téma, a nyomozás lezárultáig nem árulnak el részleteket - írta az önkormányzati oldal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek