NaturCar Gőzös Autókozmetika

1095 Budapest, Kvassay Jenő út 3. | +36-20-231-3007 | https://naturcar.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

A GŐZTISZTÍTÁS EGY TERMÉSZETES, UGYANAKKOR HATÉKONY ALTERNATÍVÁT JELENT A HAGYOMÁNYOS, RENGETEG VÍZ ELPAZARLÁSÁVAL JÁRÓ AUTÓMOSÁSHOZ KÉPEST.

A tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyerünk. Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott szennyeződést speciális mikroszálas törlőkendő segítségével karcmentesen eltávolítjuk. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak. A gőzös tisztításnak számos előnye van, a hagyományos mosókkal szemben. Felejtse el a mosás utáni vízcseppeket, az erős maró vegyszereket, a durvábbnál durvább szivacsokat, és a rengeteg víz elpazarlását, mindezen túl nem okoz karcokat, így alkalmas klasszikus, luxus vagy egyéb járművek tisztítására is a karcmentesség megőrzésével. A gőz könnyen behatol a mélyebb rétegek közé is, amelyek tisztítása más módszerekkel körülményes. Számunkra nagyon fontos a környezetvédelem, fontosnak tartjuk a környezettudatos technológiák alkalmazását autójának tisztításánál is. A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, rengeteg víz elpazarlásával járó tisztításhoz képestt. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak.

MÁR KÁRPITTISZTÍTÁSNÁL IS HASZNÁLJUK A GŐZ EREJÉT!

A gőzzel történő kárpittisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes, fertőtlenítő gőzt nyerünk. Ez a forró gőz behatol a kárpit legmélyebb rétegeibe, majd az általa feloldott szennyeződést a kárpit felületére hozza fel. Ezután a nagy szívóerejű kárpittisztító gép könnyedén elszívja a már felsőbb felületen lévő szennyeződést, és csak a tiszta, száradó és steril kárpitot hagyja hátra. A forró gőz elpusztítja a kárpitban található baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti autója kárpitját. Az autóján használt kárpittisztító szereink teljes mértékben természetes összetevőkből állnak, így sem allergiát, sem bőrirritációt nem okozhatnak a későbbi használat során. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:NaturCar Gőzös Autókozmetika
Telefon:+36-20-231-3007
Email:info@naturcar.hu
Honlap:https://naturcar.hu/
Facebook:https://facebook.com/naturcarautokozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.