NEO Rent Kft. - kisteherautó bérbeadás

1095 Budapest, Soroksári út 94. | +36-20-320-2579 | https://www.kisteherauto-berles.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újszerű Ford Transit furgonok és ponyvás kisteherautók bérbeadása igényes Ügyfeleknek a Soroksári úton, közel a Lurdy Házhoz és a Rákóczi (Lágymányosi) hídhoz.

Bérelhető kisteherautóink több méretben (3-20 m3 raktérrel) érhetők el és mindegyikük „B”-kategóriás jogosítvánnyal vezethető. A legidősebb kocsi is alig 3 éves, így nálunk rozsdás, törött bontószökevényt nem talál, kizárólag jól karbantartott és tiszta autókat, melyekkel akár az országokon át tervezett, hosszabb utazás is kényelmes, XXI. századi körülmények között vezethető végig.

Természetesen a CASCO biztosítás, az európai szintű Assistance (országúti segélyszolgálat), a csereautó, a magyarországi autópálya matrica nálunk alap szolgáltatás. Környezetvédelmi plakett Európa minden érintett országába (számos helyen évek óta kötelező, míg más országokban hamarosan bevezetik a környezetvédelmi plakett használatát, ill. az adott régióba érkező járművet regisztrálni kell. Országonként ez 25-30 EUR költséget jelent, de a NEO Rent Kft. a környezetvédelmi plakettet minden bérelhető autójára díjtalanul biztosítja.).

Tudta, hogy a Ford közel egy évtizede piacvezető Európában és hazánkban?

Nincs ez másképp a Transit márka esetében sem; a Ford haszonjárművek stabilan az első helyen állnak az eladási adatok tekintetében, több, mint jelentős előnnyel a második helyezett előtt! 

Az évek óta tartó tendencia biztosan nem lehet véletlen! Ennek ellenére ne a statisztikákra hallgasson, inkább tapasztalja meg a Transitok által nyújtott minőséget és kényelmet egy újszerű bérautó volánja mögött ülve!

Kérjen árajánlatot a bérlésre emailben: d5@neorent.hu
vagy űrlapon keresztül: https://www.kisteherauto-berles.hu/LP/FordTransit_furgon.htm

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Frischfeld Viktor
Telefon:+36-20-320-2579
Email:d5@neorent.hu
Honlap:https://www.kisteherauto-berles.hu
Facebook:https://fb.com/teherautoberles.eu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.