Biosziget Biobolt és Webáruház

1092 Budapest, Ráday u. 54. | https://www.biosziget.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Működésünkkel az egészséges életmódot mint életformát szeretnénk minél több ember számára közvetíteni.
A modern városi életvitel kényelmével és a feldolgozott élelmiszerek elterjedésével olyan „civilizációs betegségek” jelentek meg, amelyek nagy része elkerülhető lenne, ehhez azonban nagyfokú tudatosság és odafigyelés szükséges a fogyasztó részéről. Mai modern világunk minden oldalról a kényelmesebb és egészségtelenebb alternatívákat kínálja: mozgáshiány, üres kalóriákat tartalmazó, tápanyaghiányos élelmiszerek, stresszes környezet. Ez az uralkodó trend, amely ellen feltétlenül tennünk kell tudatosabb étkezéssel, rendszeres sportolással, valamint egészségesebb, nyugodtabb életvitel kialakításával.

Célunk segítséget nyújtani mindenkinek, aki szeretné egészségesebbé, teljesebbé tenni az életét. Webáruházunkban és Boltunkban megtalál sokféle, az egészséges étkezéshez, életmódhoz szükséges terméket, amelyeket kiegészítenek összefoglaló írásaink, melyekkel célunk a hozzánk látogató érdeklődők segítése. 

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.