DiétABC - Táplálékallergiások és Diétázók Szaküzlete

1091 Budapest, Üllői út 149. | +36-1-281-1834 | http://dietabc.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A DiétABC 2009 május elejétől várja a 3-as Metró Ecseri úti megállójától 2 percre több mint 4000 diétás termékkel a lisztérzékenység, tej-, tejcukor-, tojásérzékenység, egyéb táplálékallergia, cukorbetegség miatt diétázni kényszerülőket. Bővülő választékot kínálunk a reformélelmiszereket keresőknek és fogyni vágyóknak is. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy a táplálékallergia tényének elfogadása, az első döbbenet után mekkora problémát jelent a megfelelő minőségű élelmiszerek beszerzése. Szeretnénk megmutatni, hogy a diétázók minden igényét kielégítő, árban és minőségben is bőséges árukínálat egy helyen, utánajárás nélkül beszerezhető. Külön figyelmet fordítunk az együttesen előforduló- tej-tojásmentes, gluténmentes-diabetikus, stb. – diétás igényekre.

Helyben sütött friss kenyér, kalács, zsemle, bagett, reggeli péksütemények mellett, pizza, melegszendvics, hamburger, hot-dog is kapható, illetve helyben is elfogyasztható.

Üzletünk kibővült kávézó-cukrászda résszel, így már  különböző ízesítésű kávé (laktóz és tejmentes), tea, kakaó, gluténmentes és diabetikus torták, cukrászsütemények, fagylalt kínálatunkat is megkóstolhatja.

Tapasztalt dietetikusunk a hét minden napján várja az érdeklődőket a helyszínen, illetve e-mailben válaszol weboldalunkon keresztül feltett kérdéseikre. Személyre szóló tanácsadás esetén kérjen időpontot.

A DiétABC kínálata webáruházunkon keresztül is elérhető.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 19.00
Kedd07.30 – 19.00
Szerda07.30 – 19.00
Csütörtök07.30 – 19.00
Péntek07.30 – 19.00
Szombat07.30 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya, Sodexo, Ticket Restaurant
Egyéb utalványok, kártyák:DiétABC törzsvásárlói kártya, Ferencváros Kártya, Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete tagsági kártya, melegétel utalványok, EDC, Posta Paletta

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:P. Geri Kft.
Telefon:+36-1-281-1834
Email:info@dietabc.hu
Honlap:http://dietabc.hu
Facebook:https://www.facebook.com/dietabc
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.