Dr. Pusztai Zoltán orvos-természetgyógyász

1094 Budapest, Viola u. 27-29. | +36-70-238-9689 | http://infravizsgalat.hu
Desktop

A vizsgálatok eredményeinek kiértékeléséhez minden esetben precíz orvosi ismeretek szükségesek. Nálunk a beteg nem a kutató-fejlesztő munkához nyújt segítséget, hanem valódi orvosi vizsgálatban részesül.

Holisztikus szemléletű, azaz a teljességre törekvő (nem csak a betegségre, hanem az egész emberre odafigyelő; valamint nem csak a gyógyszeres kezelésre összpontosító) orvosi tanácsadás, állapotfelmérés és kezelés.

A fülakupunktúra minél teljesebb elsajátítása a célom, amivel a betegek sikeres, alternatív – nem gyógyszeres – kezelését és ezáltal a minél teljesebb körű gyógyulásukat lehet elősegíteni.

Kivizsgálásaink során maximális mértékben ragaszkodunk a betegek legkisebb megterheléséhez, míg a kezelés során igyekszünk minél természetesebb módon helyrehozni a megtalált eltéréseket.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd08.30 – 15.00
Csütörtök09.00 – 18.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek