Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet

1096 Budapest, Haller u. 29. | +36-1-215-1220, +36-1-299-8100 | http://www.kardio.hu
Desktop

A Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Magyarország vezető intézménye, ahol egyedülálló módon megtalálható a felnőtt- és gyermekkardiológia teljes spektruma a diagnosztikai részlegektől az intervenciós osztályokon át a felnőtt- illetve gyermek szívsebészetig. Ennek megfelelően Intézetünk minden egyes részlegén nagy tapasztalatú, a szakma hazai és nemzetközileg is elismert szakemberei dolgoznak. Részlegeinken országosan és nemzetközileg is kiemelkedően nagyszámú vizsgálat illetve beavatkozás történik. Országos centrum lévén jó kapcsolatot ápolunk számos területi szakrendelővel, illetve kardiológiai osztállyal.

Az Intézet feladata mind a gyermek, mind a felnőtt lakosság esetében a szív- és érrendszeri betegségek teljes spektrumának komplex  kardiovaszkuláris kivizsgálása és non-invazív, invazív terápiája az intervenciós kardiológia, az elektrofiziológia, a szívsebészet és a szívtranszplantáció területén. A szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése, a kardiológiai megbetegedések monitorozása.

A szakmai működés területén az intézetben tudományos kutatómunka folyik szakmai és módszertani kérdésekben, az intézet részt vesz graduális és posztgraduális orvosképzésben, valamint egészségügyi szakképzésben és továbbképzésben.

Az Intézet szellemi és anyagi infrastruktúráját magáncélú igénybevételre is lehetővé teszi hazai és külföldi betegek ellátására, illetve külső szervek részére szerződéses kutatómunkákat vállal vagy egyéb szolgáltatást nyújt.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.