Oszd meg másokkal!

Desktop

Gyógyszertárunk 2007 júniusában kezdte meg működését. Családi vállalkozásként igyekszünk szolgálni a járóbeteg-ellátást azzal a meggyőződéssel, hogy a patika minden időben az egészségügy része volt, és marad. Szeretnénk megőrizni a patika eredendő hivatását, igyekszünk legjobb tudásunk szerint szolgálni a betegek érdekeit. Ha netán előfordul, hogy egy gyógyszert nem tudunk azonnal kiadni, az abból adódik, hogy még nem ismerjük pontosan a hozzánk betérők változó igényeit, de mindent megteszünk, hogy a készítmény még aznap átvehető legyen a patikában. Jó kapcsolataink vannak a nagykereskedőkkel, minden forgalomban lévő gyógyszert meg tudunk rendelni, és rövid időn belül át tudjuk adni a betegnek.

Az orvos által felírt magisztrális szereket jól felszerelt laboratóriumunkban egy napon belül elkészítjük.

Patikánkban két gyógyszerész és két igen jól képzett, nagy gyakorlattal rendelkező asszisztens dolgozik, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak, és készségesen ajánlanak a drága gyógyszerek helyett ugyanolyan hatású olcsóbbat.

Honlapunk többek között azt a célt is szolgálja, arra is szeretne lehetőséget adni, hogy akik e-mailben megírják nekünk, milyen gyógyszerekre, gyógytermékekre, homeopátiás szerekre, kozmetikumokra van szükségük, azoknak (ha szükséges, a nagykereskedőnél történő azonnali külön megrendeléssel is) a csomagot összekészítjük, s amikor érte tud jönni átadjuk.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.