Jól-lét és Egészség Klinika - dr. Erős Erika

1095 Budapest, Mester u. 36. | +36-30-509-9677 | http://www.dreros.hu
Desktop

A Jól-lét és Egészség Klinika több mint 15 éve működik a testi-lelki egészség szolgálatában. Hitvallásunk szerint, a lélek egészsége és a boldogság a legfőbb biztosítéka a testi betegségek megelőzésének és a hosszú, teljes életnek. A lelki egyensúly szorosan összefügg a párkapcsolat meglétével és annak minőségével. Intimitás, kötődés és szexuális harmónia a boldogság alapvető pillérei, amire minden ember vágyik. Ehhez önmagunk folyamatos megismerése, fejlesztése és szerepeink (nő/férfi) kiteljesítése a siker záloga.

Az élet jelentősége, hogy lehetőség számunkra a minél teljesebb boldogság megéléséhez, amelynek értékét az elmúlás csak hangsúlyozza. Dr. Erős Erika szerint az emberi boldogság alapvető feltétele a magánélet és a párkapcsolat harmóniája. Az élet nagy kihívása, hogyan őrizzük meg egy értékes, monogám kapcsolatban az intimitást és a szenvedélyt. E kihíváson túl, a szexualitás igen érzékeny, amelyet lelki, testi és párkapcsolati tényezők egyaránt befolyásolják. Vallom, hogy a szexuális boldogság és a testi/lelki harmónia együttesen szükségesek ahhoz, hogy az „egész-ség” fogalma megvalósuljon.

Nyitvatartás:

Időpont-egyeztetéssel. Bejelentkezési telefonszám (munkanapokon 9.00-19.00 óra között): 30/509-9677

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Erős Erika pszichiáter, neurológus, szexuál-medicina szakember
Telefon:+36-30-509-9677
Email:info@psichoprev.hu
Honlap:http://www.dreros.hu
Facebook:https://www.facebook.com/dreros.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.