Pre-Pharma Magánbőrgyógyászat

1091 Budapest, Üllői út 21. II. em. 3. | +36-30-388-6859, +36-1-219-0849, +36-1-219-0850 | https://borgyogyaszat.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A 2000-ben alakult budapesti PRE-Pharma magánbőrgyógyászat alapítói, dr. Szokolai Erzsébet és dr. Vass Ilona bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosok, több mint 25 éves szakmai gyakorlattal, németországi és ausztriai tapasztalatokkal, illetve a gyermek-bőrgyógyászati betegségek ellátása területén szerzett nagy rutinnal kívánják segíteni az egészséges és szép bőr iránti egyre növekvő igényeket. Magyarországon elsőként ők végeztek anyajegy- és bőrrákszűrést digitális dermatoszkóppal a budapesti PRE-Pharma Bőrgyógyászati Kozmetológiai Anyajegyszűrő és Lézerterápiás Centrumban, hogy a betegek a lehető legjobb és legszakszerűbb ellátásban részesüljenek.

A bőrgyógyászat szakemberei a legkorszerűbb eszközökkel végeznek kozmetikai beavatkozásokat és szűrővizsgálatokat, mint például a ráncfeltöltés, mezoterápia, bőrnövedékek és szemölcsök eltávolítása, hegek kezelése, szőrtelenítés, anyajegy- és bőrrákszűrés.

Magánbőrgyógyászatunk előzetes bejelentkezés alapján fogadja pácienseit Budapest belvárosában, kellemes, nyugodt környezetben.

Amennyiben bőrgyógyászati problémája van, vagy kozmetológiai, esztétikai kezelésre van szüksége, várjuk Budapesten, a IX. kerületben berendezett korszerű rendelőnkben.

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Az Üllői út 27. szám alatti StarPark parkolóudvarban.
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-388-6859, +36-1-219-0849, +36-1-219-0850
Email:info@pre-pharma.hu
Honlap:https://borgyogyaszat.hu
Facebook:https://www.facebook.com/prepharma
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.