Bakelit Multi Art Center

1095 Budapest, Soroksári út 164/18. | +36-1-347- 0803 | http://www.bmac.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Bakelit Multi Art Center elsődleges célja, hogy nemzetközi kulturális projekteknek adjon otthont, így változatos és inspiráló tereket, valamint tanulási, alkotási és előadási lehetőséget biztosít a kreatív alkotók számára.

A Bakelit kellemes környezetet kínál az innovatív gondolkodású és újszerű alkotói munkának elkötelezett művészeknek, mindemellett pedig kulturális, kiemelten közönségbevonásra törekvő eseményeket és előadásokat szervező művészeti központként működik. A kísérleti előadói munkát előtérbe helyező szervezetünk figyelmet fordít a külföldi közönségépítésre is a nemzetközi kapcsolatrendszere által. A megújuló munkát és ötleteket elsősorban a különleges és kreatív hangulatú terek felajánlásával támogatja.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 15.00
Kedd10.00 – 16.00
Szerda10.00 – 16.00
Csütörtök10.00 – 16.00
Péntek10.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Albert Dorottya
Telefon:+36-1-347- 0803
Email:szinhaz@bmac.hu
Honlap:http://www.bmac.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bakelitmac/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek