Escaper Szabaduló Szoba

1093 Budapest, Gönczy Pál u. 4. I. em. 5. | +36-30-689-3736 | http://www.escaper.hu
Desktop

A szabadulós játék egy nem hétköznapi kikapcsolódási forma.

Jellemzően 2-5 fős társaságok számára íródott forgatókönyv alapján, maximum 60 perc alatt kell megoldani a helyszíneken fellelhető rejtvényeket, melyeket valamilyen történet fűz keretbe. Megtalálhatóak köztük logikai, műveltségi és ügyességi feladatok egyaránt. Ennyi idő alatt általában felszínre kerülnek a csapattagok olyan rejtett jó tulajdonságai, mint a vezető és szervező készség, a türelem, a kreativitás, az általános műveltség vagy a logikus észjárás. Aki jól szeretné érezni magát, az garantáltan jól is fogja, ha ellátogat hozzánk és valószínűleg önmagát lepi majd meg leginkább, milyen remek problémamegoldó.

Safe House
Túlélők vagytok. Az emberiség a kipusztulás szélére került. Földi egyeduralmának vége. Nincsenek többé nemzetek, országhatárok, elektromos hálózat vagy világháló.

Hosszú hónapok teltek el a katasztrófák sorozata óta. Készleteitek végül kifogytak és a felszínre kényszerültök. Egyetlen lehetőségetek maradt a túlélésre! A menedék.

A Safe House-ban szükségetek lesz hideg logikára, ügyességre, csapatmunkára és hidegvérre! Nálunk ugyanis az időért is magatoknak kell megküzdeni. Lássuk tudtok-e 30 percből 60-at csinálni, ha az "életetek" múlik rajta!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda10.00 – 20.00
Csütörtök10.00 – 20.00
Péntek10.00 – 20.00
Szombat10.00 – 20.00
Vasárnap10.00 – 20.00

Előzetes foglalás szükséges.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek