Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Boráros tér

1093 Budapest, Boráros tér 2. | +36-1-217-8438 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/boraros_ter_2_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvtárunk 1952-ben létesült. Hamarosan kedvelt kulturális közösségi térré vált. Évtizedeken keresztül szolgálta a környék lakóit és a nagy számban - a minőségi állomány miatt - ezt a könyvtárat választó fővárosiakat. 2008 végén, 2009 elején nagyszabású felújítás során újult meg könyvtárunk. A közeli Ráday utca pezsgéséhez kapcsolódva a megszépült kulturális térben számtalan szolgáltatás fogadja olvasóinkat. Könyvek és hangoskönyvek, film- és CD-gyűjtemény várja a kölcsönzőket. Az ingyenes e-olvasóteremben elektronikus adatbázisokkal, online információforrásokkal kiegészített kézikönyvtárat használhatnak a tanulni vágyók. A folyóirat olvasóban a legkedveltebb magazinokat és napilapokat vehetik kézbe. Idős, beteg, mozgásukban korlátozott olvasóinknak házhoz visszük a könyveket, folyóiratokat és hangoskönyveket. Elérhető ingyenes jogi tanácsadás és rendhagyó módon "Ucca Galéria" készteti nézelődésre a Lónyay utcán sétálókat.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd09.00 – 16.00
Szerda13.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 14.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek