Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Börzsöny utca

1098 Budapest, Börzsöny u. 13. | +36-1-357-5808 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/borzsony_u__13_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Már negyven éve, hogy Külső Ferencvárosban felépült Budapest mára egyik legbarátságosabbá vált lakótelepe, a József Attila lakótelep. Ezzel egyidőben került sor egy korszerű könyvtár átadására is.

Családi, kétfedeles, szamováros könyvtár - csak néhány jelző, mely az itt dolgozó kollégák munkája nyomán született és jellemezte a könyvtárat az évek folyamán.
2005-2006-ban - a könyvtár felújításakor a belső terek is átalakultak, ahol korszerű szolgáltatások széles körével és felfrissült állománnyal várjuk olvasóinkat.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő13.00 – 19.00
Kedd09.00 – 15.00
Szerda13.00 – 19.00
Péntek13.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek