Trafó Kortárs Művészetek Háza

1094 Budapest, Liliom u. 41. | +36-1-456-2040, +36-1-215-1600/Jegy | http://www.trafo.hu
Desktop

Független színházak helyből és távolabbról, urbánus újcirkusz, elemi erővel dolgozó táncosok, okos-technológia művészek kezében, nem rádióból megszeretett zenészek.

Felejtsd el a komfortzónád, nézd meg, amiről eddig lemaradtál, amiről a többiek beszélnek, és amit megfogadtál, hogy idén már nem hagysz ki. Nemzetközi progresszivitás, Budapesten. Trafó. Bekapcsol.

Nyitvatartás:

Pénztár nyitvatartás:

  • H-P: 16-19

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A Liliom utca 43-45. szám alatti Liliom Parkolóházban az aznapra érvényes Trafós jegy felmutatásával 100 Ft/óra kedvezményes díjszabással parkolhatnak nézőink. Alternatív parkoló: Corvin Plaza parkolója.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-456-2040, +36-1-215-1600/Jegy
Email:trafo@trafo.hu, jegypenztar@trafo.hu
Honlap:http://www.trafo.hu
Facebook:https://www.facebook.com/trafohouse
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek