Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

1092 Budapest, Ráday u. 30. | http://ferencvarosi.kozossegialapitvany.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Ferencvárosi Közösségi Alapítványt Szervező Csoport 2010 tavaszán kezdte meg munkáját. Ma a kuratórium tagjai között vannak Ferencvárosban élő és/vagy dolgozó civil szervezeti munkatársak, művészek, vállalkozók. Jelenlegi fő tevékenységünk a támogatásgyűjtés, és olyan akciók szervezése, amelyek népszerűsítik a helyi adományozást. Mi nem egy nagy központi pályázatkezelő társaság vagyunk valahol messze, egy elefántcsont toronyban, akik mögött homályban maradnak azok is, akiket támogatni szeretne. Hiszünk benne, hogy a helyi jó ügyekre megtalálhatók a helyi források, s a mi feladatunk az, hogy segítsünk a támogatóknak és a kezdeményezőknek összetalálkozni, megismerkedni, együttműködni.

Nyitvatartás:

Egyeztetés útján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek