IX. kerület Ferencváros Önkormányzata - József Attila-lakótelepi Ügyfélszolgálati Kirendeltség

1098 Budapest, Toronyház u. 3/B. | +36-1-280-7195 | http://www.ferencvaros.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. december 4-étől az ügyfélszolgálati kirendeltség  - felújítás miatt, átmeneti időtartamra – az épület egy másik, már felújított helyiségében működik a kirendeltség eredeti helyére történő visszaköltözéséig. Az ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége nem változik.

Az Ügyfélszolgálati Kirendeltségek általános ügyfélszolgálati feladatai közé tartozik, a kerület egészét érintő, teljes körű információs szolgálat működtetése, az állampolgári beadványok átvétele, valamint segítségnyújtás nyomtatványok letöltéséhez, kitöltéséhez és beadványok elkészítéséhez. Gondoskodnak a Polgármesteri Hivatal és egyéb szervek hirdetményeinek kihelyezéséről. Leellenőrzik, jegyzőkönyvvel átveszik a lakosság által beszolgáltatott talált tárgyakat, majd továbbítják az Ügyfélszolgálati és Igazgatási Csoport részére. Kezelik a József Attila- és az Aszódi-Gyáli lakótelepeken lévő információs táblákat. Segítik az önkormányzat képviselőinek munkáját és továbbítja az állampolgárok megkeresését a képviselők felé.

Az Ügyfélszolgálati Kirendeltségek közvetlenül a Közszolgáltatási Irodavezető irányítása alá tartoznak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek