IX. kerület Ferencváros Önkormányzata - József Attila-lakótelepi Ügyfélszolgálati Kirendeltség

1098 Budapest, Toronyház u. 3/B. | +36-1-280-7195 | http://www.ferencvaros.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. december 4-étől az ügyfélszolgálati kirendeltség  - felújítás miatt, átmeneti időtartamra – az épület egy másik, már felújított helyiségében működik a kirendeltség eredeti helyére történő visszaköltözéséig. Az ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége nem változik.

Az Ügyfélszolgálati Kirendeltségek általános ügyfélszolgálati feladatai közé tartozik, a kerület egészét érintő, teljes körű információs szolgálat működtetése, az állampolgári beadványok átvétele, valamint segítségnyújtás nyomtatványok letöltéséhez, kitöltéséhez és beadványok elkészítéséhez. Gondoskodnak a Polgármesteri Hivatal és egyéb szervek hirdetményeinek kihelyezéséről. Leellenőrzik, jegyzőkönyvvel átveszik a lakosság által beszolgáltatott talált tárgyakat, majd továbbítják az Ügyfélszolgálati és Igazgatási Csoport részére. Kezelik a József Attila- és az Aszódi-Gyáli lakótelepeken lévő információs táblákat. Segítik az önkormányzat képviselőinek munkáját és továbbítja az állampolgárok megkeresését a képviselők felé.

Az Ügyfélszolgálati Kirendeltségek közvetlenül a Közszolgáltatási Irodavezető irányítása alá tartoznak.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 16.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 16.00
Péntek08.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.