AngloVille Nyelvi Sziget

1095 Budapest, Soroksári út 48. | +36-30-255-4845 | http://www.angloville.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Angloville nyelvi szigetet tucatnyi országból hozzánk érkező angol anyanyelvű tréner segítségével hoztuk létre. Az egyhetes, rendkívül intenzív, anyanyelviekkel folytatott egyéni tréning során a résztvevők leküzdik saját korlátaikat, és magabiztos angol kommunikációs képességekre tesznek szert.

Az Angloville nemzetközi csapatának célja, hogy a világ minden országába elhozza a hatékony, élvezetes, anyanyelvi környezetben való nyelvtanulást. Közép-európai gyökerekkel rendelkezünk, de egy globális márka építésén dolgozunk. Az Angloville nyelvtanfolyamok Lengyelországban, Magyarországon és Romániában, valamint Angliában és Írországban érhetők el. Első bentlakásos angol nyelvi programunkat 2011-ben tartottuk Lengyelországban, azóta pedig évente több száz embernek segítünk leküzdeni a nyelvi korlátait. Ügyfeleink azonban nemcsak az országon belülről, de külföldről is érkeznek hozzánk, így pl. Németországból, Csehországból, Fehéroroszországból, Spanyolországból vagy éppen Szlovákiából is. Partnereink között elismert nyelviskolák, valamint több amerikai, angliai és írországi angoltanár-képző szervezet is található.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horváth Fruzsina programkoordinátor - Angloville Kft.
Telefon:+36-30-255-4845
Email:info@angloville.hu
Honlap:http://www.angloville.hu
Facebook:https://www.facebook.com/angloville.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.