Budapest IX. Kerületi Kőrösi Csoma Sándor Kéttannyelvű Általános Iskola

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 13. | +36-1-348-0453 | http://www.kcssaltisk.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk 2004-től angol-magyar két tanítási nyelvű általános iskolaként működik. Évfolyamonként egy-egy osztályban emelt óraszámban oktatjuk az angol nyelvet, csoportbontásban, és az általános nyelvi ismeretek, készségek mellett bizonyos szaktárgyak oktatása is angol nyelven, csoportbontásban folyik. A helyes kiejtés, a négy alapkészség (beszédértés, beszédkészség, olvasott szöveg értése, íráskészség) megfelelő szintű elsajátítását anyanyelvi tanár segíti minden két tannyelvű osztályban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek