Csicsergő Óvoda

1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 38. | +36-1-215-1611 | http://www.csicsergoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A székhely kétemeletes épület, a telephely távolabb esik, jellegét tekintve földszinti épület tetőtér beépítéssel. A telephely elhelyezkedésének sajátossága, hogy egy helyrajzi számon található a Ferencvárosi Komplex Óvoda Általános Iskola és EGYMI telephely épületével, valamint hátsó udvarának szomszédságában épült fel a Ferencváros korszerű, modern bölcsődéje, a Varázskert IX/1. sz. Bölcsőde.

Az óvoda feladatellátási helyenként felvehető maximális gyermeklétszáma a székhelyen: 150 fő, telephelyen: 50 fő. A székhely épületében hat, a telephelyen kettő gyermekcsoportban valósul meg a játékokban gazdag óvodai nevelés. A csoportok heterogén, vegyes életkorúak.

Az óvoda alapító okiratában meghatározottak alapján ellátja a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek és ép értelmű, sajátos nevelési igényű gyermekek integrált óvodai nevelését. Szakértői és rehabilitációs bizottság szakvéleménye alapján: érzékszervi fogyatékos, beszédfogyatékos, autizmus spektrum zavarral, egyéb pszichés fejlődési zavarral (súlyos tanulási, figyelem- vagy magatartás-szabályozási zavarral) küzdő gyermekek fogadása biztosított. A sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztését logopédus, gyógypedagógus, valamint utazó gyógypedagógusok segítik.  Az óvodai nevelés keretében a különleges étkezést igénybe vevő gyermekek ellátása is megoldott.

IX. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-1611
Email:thalyovoda@gmail.com
Honlap:http://www.csicsergoovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.