Dió Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthon

1098 Budapest, Friss u. 2. | +36-1-377-9908/igazgató, +36-1-378-3085/porta | http://frissdio.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az intézményünk feladata sokoldalú, többcélú: gyógypedagógiai oktatási-nevelési intézmény, középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek alapfokú iskolai oktatására (1-8.évfolyam, valamint 2 éves készségfejlesztő speciális szakiskola előkészítő évfolyam) diákotthoni ellátására, gyermekvédelmi gondoskodásba vett középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek gyermekotthoni ellátására és utógondozására, valamint súlyosan halmozottan sérült gyermekek nappali fejlesztésére és gondozására szolgál. Ezenkívül szakszolgálati feladatokat is ellát, logopédia, gyógytorna és utazótanári rendszert működtet az integráltan nevelkedő középsúlyos értelmi fogyatékos gyermekek részére.

Intézményünk két épülettel rendelkezik, az iskola és a kollégium a Friss utcában (1098. Bp. Friss u. 2) a gyermekotthon (lakásotthon) a Szentimrey (1104. Bp. Szentimrey u. 3) utcában van. A lakásotthonos gyermekek iskolabusszal vagy helyi tömegközlekedési eszközökkel járnak iskolába.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.