Epres Óvoda

1098 Budapest, Epreserdő u. 10. | +36-1-280-6705 | http://www.epresovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk szépen gondozott zöldövezetben, a József Attila lakótelepen található. Jól felszerelt játszókertünk biztosítja szabad levegőn való sokoldalú tevékenykedést.

Négy csoportban szeretetteljes, elfogadó, megértő, biztonságot sugárzó légkörben tevékenykedhetnek gyermekeink, a szakmailag felkészült nevelőtestület irányítása mellett. Csoportjainkban az azonos életkorú gyermekek, illetve lehetőség szerint az egymáshoz közeli korosztályok élnek együtt.

Azt valljuk, hogy a kisgyermek alapvető szükséglete a szeretet, amelynek megléte hozzájárul egyenletes fejlődéséhez. Hisszük, hogy a nevelés során kulcsszerepünk van, életvitelünkkel, erkölcsiségünkkel, felkészültségünkkel modellt nyújtunk, értéket közvetítünk.

Óvodánk arculatát közösen kialakított pedagógiai programunkban – „Kisemberek a nagyvilágban” – határoztuk meg. A középpontba a környezeti nevelés került, amely a nap egészében érvényesül. A szokásokon és a környezettel való kapcsolattartás történésein keresztül valósítjuk meg az ezzel kapcsolatos feladatainkat, amelynek eredményeként várjuk a helyes életviteli szokások és a környezettudatos magatartás csíráinak megjelenését.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-280-6705
Email:epresovoda@freemail.hu
Honlap:http://www.epresovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.