Ferencvárosi Pedagógiai Szakszolgálat

1095 Budapest, Mester u. 65. | +36-1-215-9145, +36-1-217-5469, +36-1-456-0382 | http://www.fernevtan.hu
Desktop

Intézményünk a IX. kerületben lakó és a IX. kerület köznevelési intézményeibe járó gyermekek, tanulók és családjaik, valamint a kerület pedagógiai intézményeinek ellátására fenntartott, ingyenesen igénybe vehető szakszolgálati intézmény. 

Fő tevékenységünk a különböző pszichés vagy képességbeli problémákkal küzdő gyerekek terápiás, fejlesztő megsegítése, családjaik, pedagógusaik támogatása. Ennek érdekében diagnosztikus munkát végzünk, szükség szerint szakvéleményt készítünk és sokoldalúan orientált pszichoterápiás, gyógypedagógiai, fejlesztőpedagógiai, logopédiai és gyógytestnevelő eljárásokkal állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

Célunk, hogy minél magasabb szakmai színvonalon biztosítsuk a segítségünket kérő  szülők és gyermekek, valamint pedagógusaik mentálhigiénés ellátását. Mivel sokrétű működésünkkel keresztezési pontot képezünk az oktatás, a szociális gondoskodás és az egészségügy között, fontosnak tartjuk, hogy az iskolákkal, óvodákkal éppúgy hatékony kapcsolatokat építsünk ki, mint a gyermekjóléti központtal, vagy a gyermek háziorvosi és védőnői hálózattal.

A beutalás módja: intézményünkbe a gyerekek spontán jelentkezés alapján, tehát elsősorban a család kérésére, továbbá az óvodák, iskolák javaslatára, valamint orvosi beutalóval kerülhetnek. Telefonon történő bejelentkezést is szívesen fogadunk. A rendelés előjegyzéses rendszerben működik.

Immár több mint negyven éve végezzük mentálhigiénés tevékenységünket a ferencvárosi családok érdekében - a visszajelzések alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulók megelégedésére.

Az elmúlt években lezajlott jelentős átalakulások után továbbra is a régi nyitottsággal, felkészültséggel várjuk a kerületben élő családokat s gyermekeiket!

Kérjük forduljanak hozzánk változatlan bizalommal, hogy szakembereink támogatásával gyermekük pszichés és képességbeli gondjai, valamint a felmerülő életvezetési nehézségek rendezésében segítségre találhassanak intézményünkben!

Bejárat a Tóth Kálmán utca felől.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 16.00
Kedd09.00 – 16.00
Szerda09.00 – 16.00
Csütörtök09.00 – 16.00
Péntek09.00 – 16.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-9145, +36-1-217-5469, +36-1-456-0382
Email:kilenc@fernevtan.hu
Honlap:http://www.fernevtan.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.