Junior nyelvstúdió

1091 Budapest, Üllői út 185. V. em. 23. | +36-30-406-7063 | http://www.junior.t-online.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Junior Nyelvstúdió célja, hogy az életkornak megfelelő motiváló oktatási módszereivel megszerettesse az idegen nyelvet a diákokkal, melynek egész életükön át hasznát vehetik, akár iskolai haladásuk, felvételijük, akár későbbi életükben való érvényesülésük tekintetében. A kis létszámú, tudásszint és korosztály szerinti csoportokban a gyerekek illetve nagyobb diákok alapos, gyors tempójú oktatásban részesülnek. Általános nyelv, érettségi- ill. nyelvvizsga előkészítő, beszédkészség-fejlesztő, újrakezdő vagy szintentartó tanfolyamok iskolás gyerekek és felnőttek számára, kezdőtől haladó szintig minden tudásszinten!

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-406-7063
Email:junior.nyelvstudio@gmail.com
Honlap:http://www.junior.t-online.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek