Liliom Óvoda

1094 Budapest, Liliom u. 15. | +36-1-215-0097 | http://liliomovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Ferencvárosi Óvoda a Belső Ferencvárosban, a megújuló városrészben helyezkedik el. Hat jól felszerelt csoportban tudjuk fogadni a vegyes életkorú kisgyermekeket.

Intézményünk rendelkezik tornateremmel, tanmedencével és egy nagy zsibongóval. Ezek a helyiségek a mozgásfejlesztés terei. Intézményünk szellemiségére jellemző a gyermekközpontúság, a szakmaiság, az innováció, a tisztelet, a szeretet, az elfogadás és a tolerancia.

Óvodánk kiemelt célja a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása, a gyermeki jogok és alapvető szabadságok tiszteletben tartásának megerősítése, az egyenlő hozzáférés biztosítása, a gyermekről – mint fejlődő személyiségről – való gondoskodás. Intézményünk nevelőmunkája során a családi nevelésre épít, a családokkal szorosan együtt működve, esetenként felvállalva a családi nevelés hiányainak pótlását.

Óvodánk törekszik az integrált nevelési elv érvényesítésére, a sajátos nevelési igényű gyermekek együtt nevelésére az egészségesen fejlődő gyermekekkel együtt.

IX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-215-0097
Email:liliomovoda@gmail.com
Honlap:http://liliomovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.